Kezdőlap Gazdálkodási osztályok Gazdálkodás és ellátás
Gazdálkodási és Ellátási Osztály PDF Nyomtatás E-mail

A Gazdálkodási és Ellátási Osztály tevékenysége nagyban hozzájárul a kórház zökkenőmentes működéséhez. Igen sok múlik azon, hogy az osztályok által igényelt anyagok időben és megfelelő minőségben rendelkezésre álljanak, a minőségi betegellátás érdekében.

Az osztály tevékenységére fordított összeg igen jelentős. Tartalmazza az anyagokra fordított kereteket ( pl. izületi protézisek, implantátumok, kötszer, egyszer használatos anyagok, irodaszer, tisztítószer, stb.), illetve a szolgáltatások költségeit ( pl. mosatás, takarítás, stb.). Mindehhez összehangolt, precíz munka szükséges, melyet az anyaggazdálkodási és raktári dolgozók jó hangulatban, barátságos légkörben végeznek el. A szállítási csoport mindezt a belső- és a külső szállításokkal segíti. Ezen kívül az osztályok betegszállítási igényeit is kielégíti.

Nem működne a rendszer tökéletesen a gondnokságok tevékenysége nélkül! Mindenki naponta találkozik a kertészekkel, akik a környezetünk szebbé tétele érdekében tevékenykednek, illetve télvíz idején havat lapátolnak, gondoskodnak az osztályokon keletkező hulladékok elszállításáról. Ki ne ismerné a csereruha raktári dolgozók munkáját, hiszen mindennapjaink során ők gondoskodnak a tiszta ruha ellátásról a kórház minden dolgozója részére. A liftesek is észrevétlenül segítik munkánkat, a telefon központ dolgozói pedig éjjel- nappal biztosítják a belső és külső kommunikációt.

A négy telephelyen 110 fő biztosítja mindezen feladatok ellátását. Bízunk benne, hogy mindenki megelégedésére!

Az osztály szervezeti felépítése:
mb. osztályvezető: Kovács Lívia
Tel.: 461-4714, 299-7752
Fax: 461-4715
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Anyaggazdálkodási csoportvezető: Kasza Éva
Tel.: 505-4251
Fax: 461-4715
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

  • Anyaggazdálkodási Csoport
  • Raktározási Csoport
  • Ellátási csoport
  • Szállítási csoport
Módosítás dátuma: 2014. május 23. péntek, 11:02
  Vissza
A Forradalom Kórháza
Elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér

Szövetség utca 14-16.

Ma
Vilhelmina napja van