Pénzgazdálkodási osztály PDF Nyomtatás E-mail

A pénzgazdálkodási osztály a folyamatos pénzügyi, számviteli, könyvelési, vagyon-nyilvántartási és ellenőrzési feladatokat látja el a Péterfy Sándor utcai telephelyen.
Feladatai közé tartozik az éves költségvetés tervezése, az évközi és éves mérlegbeszámolók, a havi zárlati jelentések elkészítése, valamint információk szolgáltatása a gazdálkodásról a belső, a felügyeleti és más rendszeres adatszolgáltatást kérő szervek felé.

A készpénzforgalom lebonyolítására pénztár működik a központi telephelyen (Bp., VII. Péterfy Sándor u 8-20), amely a G épület földszintjén található.
A központi pénztárban van lehetőség kizárólag készpénzben, ki- és befizetések teljesítésére, pl. ápolási, betegellátási díjak, orvosi dokumentáció másolatának befizetésére, valamint letét megőrzésre.

Nyitvatartási idő:

hétfő-csütörtök 8:00-14h
péntek: 8:00-12h

Kihelyezett pénzkezelő hely üzemel a Baleseti Központban (Fiumei út 17.), ahol készpénzes és bankkártyás befizetésre van lehetőség a biztosítással nem rendelkezők részére a sürgősségi betegellátó vagy a kontroll részleg recepcióján.

Osztályvezető: Kenyeres Ibolya
Az osztály elérhetőségei:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Telefon: 461-4763
Pénztárak: központi 461-4700/1261

Módosítás dátuma: 2017. május 30. kedd, 14:11
  Vissza
A Forradalom Kórháza
Elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér

Szövetség utca 14-16.

Ma
Vilhelmina napja van